Összes oldalmegjelenítés

2011. január 26., szerda

Fönt Északon (Paihia)

 
Sziasztok,

26.01.2011. szerda

Aucklandból elindultunk Északnak.
Nagyjából 250 km-t tettünk meg kocsival. Útközben megálltunk pár helyen, voltunk egy bizonyos One Tree Point-nál, ahol szokás szerint gyönyörű kilátás volt, és fürödtünk is egy jót. Gyűjtöttünk pár kagylót is…ezt is csak a turisták szedegetik, a helyiek ezt használják összezúzva, sóder helyett a betonba ;-)

Este megérkeztünk Paihiaba. Találtunk egy nagyon tuti szállást, akár 4-es is vígan elférnénk benne, de ha a Stenyó bulikat vesszük alapul, akkor akár 20-an is. ;-)

27.01.2011 csütörtök

Ma egy nagy álmunk vált valóra. Reggel korán keltünk (nem ez az:), mert még előző este lefoglaltunk egy hajós kirándulást, ami elvitt a nagy óceánra delfin felfedező túrára.
Hát ez csodálatos volt! Igazi delfineket láttunk saját környezetükben, a hajó mellett ugrándozva, kicsinyeikkel egyetemben. Valami fantasztikus élmény volt!!!
Próbáltunk fényképezni is, úgy néz ki, lesz egy pár elkapott pillanat, remélem láthatjátok ti is, hogy nem egy állatkertben vettük fel őket ;-)

Du-i programként egy vízesést is megnéztünk, neve Haruru Falls. Nemrég pedig a helyi farmerek piacára vetődtünk el, ahol vettünk nap érlelte mandarint. Nem olyan tökéletes a kinézete, mint otthon, de viszont annál finomabb!

Anikó

a szállásunk Paihiaban :


.

Nincsenek megjegyzések: