Összes oldalmegjelenítés

2024. január 7., vasárnap

Incheon reptér / Korea

 


 Ez a nap is eljött, irány haza dél-koreán át.

 Az Incheon International Airport a fő nemzetközi repülőtér, amely a dél - koreai Szöult szolgálja ki . Ez egyben a világ egyik legnagyobb és legforgalmasabb repülőtere. 2005 óta 2016-tal bezárólag egymás után tizenkétszer választotta meg az Airports Council International a világ legjobb repülőterének. A világ egyik leggyorsabb reptere is egyben, az indulás átlagosan 19, az érkezés 12 percet vesz igénybe, ami jóval alacsonyabb az átlagnál (ami 60 és 45 perc a világ más repterein). A repülőtér saját állítása szerint 0,0001 hibaszázalékkal kezeli a feladott csomagokat. Az incshoni repülőtér a Korean Air, az Asiana Airlines, a Jeju Air és a Polar Air Cargo bázisrepülőtere. Ázsia nyolcadik legforgalmasabb repülőtere volt 2013-ban, teherforgalmát tekintve pedig a negyedik.

.



Ez a hivatalos megfogalmazás, a miénk meg az -  baromi nagy! Kívülről is, belülről is. Belülről a terminálban például élő fák és díszkertek vannak, a külső méretéről csal annyit hogy a hotelre 15 perc alatt vitt ki a kisbusz végig 2x3 sávos gyorsforgalmi autóúton és még mindig csak  a reptér mellett voltunk (...)




Mindenhol ott vagyunk!

Hülyék mindenhol vannak, szerencsére itt is :-) 

Ahogy azt már korábban írtam, szemét és szemetelés nincs a kertek, házak mindenhol rendezettek és szépek. Csak egy helyet láttam ahol a rendezetlenség volt az úr, de ott azért volt más érdekessége is a dolognak.

.


Azért is érdekes, mert egy csomó veterán autóval találkoztam még útközben is. Szeretik és használjál őket, de klasszikus Mercivel nem futottam össze talán csak egyel. Napi, modern autóban is ritka és drága típus - mondjuk, ott az összes európai modell az - és ehhez képest itt meg csokorban állnak a kertben.

Frissítés / képek


 A történetnek még nincs vége, de történtek frissítések a blogon. A képek már emészthető és látványos méretre lettek felhúzva valamint, mivel sokszor késő este, éjjel születtek / születnek a bejegyzések így valóban vannak hibákkal, gépelési elütések és esetleges helyesírási hibák is. Ezek most remélhetőleg nagyjából kigyomlálásra kerülnek.