Összes oldalmegjelenítés

2023. december 16., szombat

Déjà vu

 

Déjà vu

 (ejtsd: dézsá vü) 

(franciául: „már láttam, tapasztaltam”) 

paramnézia, az a jelenség, amikor valaki úgy érzi, hogy az éppen történő helyzetet már korábban átélte, az adott esemény korábban már megtörtént volna vele, ugyanakkor a korábbi átélés körülménye vagy akár a megtörténtének ténye, számára kissé homályos, bizonytalan.

(a kép címe: ez itt most neked hosszú lesz...ez most szívás)

Ismét Korean Air, ismét tizen-huszon sok óra ????

Hmmmm, érdekes......mintha megéltem már volna korábban is valami ilyet :-)

2023. december 15., péntek

2023

 


A jól bevált dolgokon ne változtass! 

Ismét Új-Zéland, ismét mi, ismét ez a régi és döcögős kis blog :-)

Ja, egyébként ha van kedvetek, érdemes újra átolvasni a blog korábbi történéseit kedvcsinálónak, esetleg sok olyan téma, helyszín is előfordulhat benne ahol korábban már jártunk és jobban, részletesebben ki van fejtve a téma mint mondjuk most.

Mivel a blog már több mint 10 éves keltezésű, a korábbi beszámolók néhol nem okos telefon kompatibilisek, lehet kicsit szétcsúszott a szöveg/kép, de azért élvezhető :-) Igazából asztali gépen a tuti! És érdemes visszanézni a korábbi dolgokat is, mert több mint négy szezonnyi élménybeszámoló gyűlt itt már össze.

...és a végére :
Mivel tisztába vagyunk azzal  hogy a blogot nem csak a mai virtuális cyberg térben lubickoló net-generáció olvassa: tehát a lap aljára érve a "Régebbi bejegyzések" részre kattintva lehet visszafelé haladni az időben / eseményekben és esetleg ha valakinek még nem tűnt volna fel, a képek rákattintva nagyíthatók, érdemes kipróbálni, csudiszépek ám  ;-)
Valamint a beírások alján található Megjegyzés -re rákattintva tudsz írni az ott látottakról nekünk és örülünk minden visszajelzésnek, reakciónak ...ebből (is) látjuk hogy olvastok minket (belépni a géméles és/vagy facebook-os felhasználói névvel/jelszóval lehet) és van értelme a körmölgetésünknek. Köszönjük!


Üdv.:
(az utazók)

*****************************************