Összes oldalmegjelenítés

2016. december 2., péntek

Tokyo - Narita Airport

Sziasztok, mivel már lassan 24 órája nem aludtam és immár másodszorra kezdek bele a mondadómba, mert az elsőt sikerült véletlen kitörölnöm, - most rövid leszek :-)



Tokyo / Narita reptéren vagyunk. Minden oké....voltak apró kalandok, pl hogy  a Varsói átszállást (ami ide hozott minket) majdnem lekéstük ami amúgy is szükösre volt szabva, de pestről késve indultunk. Ez köszönhető volt annak hogy becsekkolást követően a terminálon elveszett egy néni akinek szintén a Bp-Varsóra szólt a jegye és nekem is volt egy nagy futásom. Már a géphez vivő buszon álltunk, mikor az Anikó észrevette hogy a pelenkázó helységbe hagyta a táskáját (...) Rohanás vissza (nekem) nagy megköszönések a takinéninek + annak a rendőrbácsinak aki ott toporgott a táskával és kardigánnal a kezébe. Aztán Varsóban meg már vártak minket és futva (!!!) kísértek át oda ahonnan indúlt a Varsó-Tokió járat :-) Ambruska várakozáson felül teljesített, remekül bírta a tízenegy órás repülőutat, élvezte, jókedvű volt csak sajnos nem sokat aludt, ez most kezd meglátszani, de semmi gond mert mi frissek-fittek vagyunk és egyébként is kötélből vannak az idegeink :-)

Szóval, minden rendben, még pár órát csövezünk itt és megyünk tovább.

Képek a fedélzetről. 10,5 óra néhány képben:





Útitársunk, LOT Dreamliner:




Egyéb Dreamlinerek és a reptér:







n

Hello 2016 ;-)

.
Ismét Új-Zéland, ismét mi, de ez most egészen más lesz!

Ja, egyébként ha van kedvetek, érdemes újra átolvasni a blog 2011 és 2013-as történéseit kedvcsinálónak, esetleg sok olyan téma, helyszín is előfordulhat benne ahol korábban már jártunk és jobban, részletesebben ki van fejtve a téma mint mondjuk most, 2016-ban. (a szövegekben (kékes) színnel kiemelve találhatók linkek is beszúrva, az adott szövegkörnyezethez illő témák, térképek, videók vagy kiegészítések találhatók itt)
Jó böngészgetést mindenkinek !


...és a végére :
Mivel tisztába vagyunk azzal  hogy a blogot nem csak a mai virtuális cyberg térben lubickoló netgenerációja olvassa, tehát a lap aljára érve a "Régebbi bejegyzések" részre kattintva lehet visszafelé haladni az időben / eseményekben és esetleg ha valakinek még nem tűnt volna fel, a képek rákattintva nagyíthatók, érdemes kipróbálni, csudiszépek ám  ;-)
Valamint a beírások alján található Megjegyzés -re rákattintva tudsz írni az ott látottakról nekünk és örülünk minden visszajelzésnek, reakciónak ...ebből (is) látjuk hogy olvastok minket (belépni a géméles és/vagy facebook-os felhasználói névvel/jelszóval lehet) és van értelme a körmölgetésünknek. Köszönjük!


Üdv.:
(az utazók)

*********************************************